Samoobslužnou formou

Polední menu

Nově zavádíme: "Každé pondělí poctivé jídlo s polévkou zdarma". Nastartujte se do nového pracovního týdne polévkou zdarma ke každému menu! 

V současné koronavirové době prodáváme menu Rovnováhy formou provizorního výdejního okénka (od 10.30 do 15.00). Obsloužíme vás přímo v bistru do našich jednorázových boxů nebo vašich nádob. Zazvoňte si na zvonek a ihned se vám budeme věnovat.

Menu si také můžete objednat předem na tel. č. 605482 656 a poté si oběd vyzvednete v bistru. Výdej je možný od 10.30 do 15.00.

Je možný také rozvoz menu. Zde preferujeme minimální odběr 2 obědů, objednávky požadujeme do 10:00 tentýž den na tel. č. 605482 656 a rozvoz je zdarma, vždy od 10:30 do 13:30. 

Výběr ze 2-3 druhů menu za cenu 110 Kč vč. jednorázového boxu, polévka za 30 Kč vč. jednorázového boxu. 

Cena jídla u výdejního okénka: 100 g/26,90 Kč

Polévka: malá 20 Kč, velká 30 Kč



Pondělí 23. 11.- ke každému menu polévka zdarma

polévka:

Zeleninová s houbami a pohankou (7)  - polévka zdarma ke každému menu

menu 1: masové 

Šťavnatý bulgur s mletým masem a rajčaty (1) 

menu 2: vegetariánské i bezlepkové

Zapečené brambory s brokolicí a zakysanou smetanou, salátek

menu 3: 

-



Úterý 24. 11.

Polévka:

Špenátový krém (1, 7)

menu 1: masové

Kuřecí Cordon bleu, bramborová kaše, dip (1, 3, 7)

menu 2: vegetariánské

Špagety s dýňovou omáčkou, semínky a sýrem Gran Moravia (1, 3, 7) 

menu 3: bezlepkové 

Rizoto s hlívou ústřičnou, zeleninou a sýrem (7, 9) 

 


Středa 25. 11. 

,

polévka: 

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi (1, 7)

menu 1: masové

Karibské kuřecí špalíky, kuskusová rýže (1)

menu 2: vegetariánské

Cizrna na paprice se smetanovou omáčkou, těstoviny "pipe rigate"(1, 7) 

menu 3: bezlepkové

Ryba Mahi-mahi s bylinkovým máslem, hráškové pyré (4, 7) 



Čtvrtek 26. 11. 

polévka:

Houbový krém s krutonky (1, 9)

menu 1: masové

Vepřové výpečky, zelí, bramborový knedlík(1, 3, 7)

menu 2: vegetariánské 

Lívance s tvarohovým krémem (1, 3, 7)  

menu 3: bezlepkové

 Zeleninové špízky, tahini, rýžovo-luštěninový salát (11)  



Pátek 27. 11.

polévka:

Minestrone (9)  

menu 1: masové 

Kuřecí steak na rozmarýnu a bílém víně, barevný kuskus, dip (1, 7)

menu 2: vegetariánské i bezlepkové

Smažené rýžové koule "Arancini" plněné brokolicí a mozzarellou, zeleninový salát - menu je také bezlepkové 

menu 3: bezlepkové

-