Samoobslužnou formou

Polední menu

Speciální menu od 29. 11. do 3. 12.: 

Grilovaná játra s worcestrovou omáčkou, kořeněné brambory (1, 3, 7, 10)

Pokrmy si vychutnáte v bistru, dále nabízíme možnost menu s sebou i do vlastních nádob nebo rozvozem.

Rozvoz poledního menu pro vás je pro nás samozřejmostí. Rozvoz je bezplatný. Zde preferujeme minimální odběr 2 obědů. Objednávky na tel. č. 723 054 904 , rozvážíme od 11:00 do 13:30. Výběr ze  druhů 4 menu za cenu 120 Kč vč. jednorázového boxu, speciální menu za 120 Kč vč. jednorázového boxu, polévka za 30 Kč vč. jednorázového boxu. 


Cena pokrmů u samoobslužného pultu: 28,90/100 g, libovolná kombinace

Polévka: malá - 20 Kč, velká - 30 Kč


Pondělí 29. 11. - polévka zdarma ke každému menu

Polévka:

Pohanková s pečenou zeleninou a lahůdkovým droždím (1, 9) - zdarma ke každému menu  

menu 1: masové 

Kuřecí kousky s praženými arašídy a glazurovanou zeleninou, rýže (5, 6, 9, 10)

menu 2: vegetariánské

Asijské nudle se zeleninou a japonskými houbami (1, 6, 9)

menu 3: bezlepkové

Bramborová pánev s rajčatovou salsou a mozzarellou, marinované červené zelí s máslovým pórkem (7)

speciální menu:

Grilovaná játra s worcestrovou omáčkou, kořeněné brambory (1, 3, 7, 10) 


Úterý 30. 11. 

Polévka:

Česneková s vejcem (1, 3, 9)

menu 1: masové

Moravský vrabec, kysané zelí, bramborový knedlík (1, 3, 7)

menu 2: vegetariánské

Plněné žampiony zeleninovým prátem, zlatý kuskus, kořeněný zelný salát(1, 9)

menu 3: bezlepkové

Pošírovaná mořská štika s bylinkovým máslem, petrželové brambory (4, 7)

speciální menu:

Grilovaná játra s worcestrovou omáčkou, kořeněné brambory (1, 3, 7, 10)

 

Středa 1. 12.

,

polévka:

Hráškový krém s rozmarýnem (7)

menu 1: masové

Pečené kuře se sladkým chilli, smetanové bramborové pyré (1, 3, 7)

menu 2: vegetariánské

Smažený sýr Gouda, vařené brambory, naše tatarka (1, 3, 7)

menu 3: bezlepkové

Květákové kari madras se zeleninou, rýže basmati (9) 

speciální menu:

Grilovaná játra s worcestrovou omáčkou, kořeněné brambory (1, 3, 7, 10)  


Čtvrtek 2. 12. 

polévka:

Valašská zelnice (1, 7, 9)

menu 1: masové

Farmářský vepřový steak s kapary a sušenými rajčaty, steakové brambory/rýže  

menu 2: vegetariánské  

Peciválky s mákem a povidly (1, 3, 7)

menu 3: bezlepkové

Teplý salát z pečené červené řepy, s batáty, cizrnou a bramborami, dijonská zálivka (10)

speciální menu:

Grilovaná játra s worcestrovou omáčkou, kořeněné brambory (1, 3, 7, 10)  


Pátek 3. 12. 

polévka: 

Karotkový krém se zázvorem (7)

menu 1: masové

Zauzené kuřecí stripsy v kořeněné krustě, máslová bramborová kaše (1, 3, 7)

menu 2: vegetariánské

Gratinované hrušky s modrým sýrem sypané vlašskými ořechy, bulgur, salát (1, 7, 8)

menu 3: bezlepkové

Kořeněná černá čočka beluga s mrkví a sázeným vejcem, pražené jáhly (3, 9) 

speciální menu:

Grilovaná játra s worcestrovou omáčkou, kořeněné brambory (1, 3, 7, 10)