Samoobslužnou formou

Polední menu

Novinka: Prodloužení provozní doby 10.00 až 19.00. Nabízíme vám polední menu a také nové afternoon menu, které podáváme od 15:00 do 19:00. Nabídka odpoledního menu od 26. 7. do 30. 7.:
M1: Zapečená tortilla s kuřecím salátem a jarní cibulkou (1, 7)

M2: Slaný francouzský koláč "quiche" s cibulí a belugou (1, 7, 11)

M3: Mix listových salátů s rajčátky a zastřeným vejcem, ciabatta (3)

Rozvoz poledního menu pro vás je pro nás samozřejmostí. Rozvoz je bezplatný. Zde preferujeme minimální odběr 2 obědů. Objednávky na tel. č. 723 054 904 , rozvážíme od 11:00 do 13:30. Výběr ze 3 druhů menu za cenu 120 Kč vč. jednorázového boxu, speciální menu za 120 Kč vč. jednorázového boxu, polévka za 30 Kč vč. jednorázového boxu. 


Cena pokrmů u samoobslužného pultu: 28,90/100 g, libovolná kombinace

Polévka: malá - 20 Kč, velká - 30 Kč


Pondělí 26. 7. - polévka zdarma ke každému menu

Polévka:

Kmínová s bulgurem (1, 9) - zdarma ke každému menu  

menu 1: masové 

Kuřecí Kung-Pao, rýže (1, 5, 6, 9)

menu 2: vegetariánské

Tortilla s uzeným tofu a zeleninou, dip (1, 6, 7)

menu 3: bezlepkové

Smetanové rizoto s krémovým žampionem, cuketový tartar (7)

speciální menu:

Zapečená tortilla s kuřecím salátem a jarní cibulkou (1, 7)


Úterý 27. 7. 

Polévka:

Dýňová s karotkou (1, 7)  

menu 1: masové

Hispánské lasagne (1, 7)

menu 2: vegetariánské

Asijské nudle se zeleninou a sezamem (1, 6, 9, 11)

menu 3: bezlepkové

Hovězí "Stroganoff", pečené brambory/rýže (7)

speciální menu:

Zapečená tortilla s kuřecím salátem a jarní cibulkou (1, 7)

 

Středa 28. 7. 

,

polévka:

Zeleninová s tarhoňou (1, 9)  

menu 1: masové

Pošírované vepřové nudličky v černém pivu s řapíkatým celerem, šťouchané brambory s cibulkou (1, 7)   

menu 2: vegetariánské

Cibulový francouzský koláč "quiche" s rajčatovou salsou, míchaný salátek (1, 3, 7)

menu 3: bezlepkové - 2 varianty

Gratinované brambory s trhanou krkovicí a zeleninou(9)

speciální menu:

Zapečená tortilla s kuřecím salátem a jarní cibulkou (1, 7)


Čtvrtek 29. 7.

polévka:

Kuřecí vývar s bylinkovým svítkem (1, 3, 7, 9)

menu 1: masové

Dřevorubecký steak, kořeněné brambory (1, 3, 7)

menu 2: vegetariánské 

Bavorské vdolečky s tvarohem a povidly (1, 3, 7)  

menu 3: bezlepkové

Vegekari s cizrnou a zeleninou, jasmínová rýže (9)

speciální menu:

Zapečená tortilla s kuřecím salátem a jarní cibulkou (1, 7)


Pátek 30. 7. 

polévka: 

Bramborová s červenou čočkou (1, 9)  

menu 1: masové

Kuřecí řízečky v sezamové strouhance, máslové bramborové pyré (1, 3, 7, 10)

menu 2: vegetariánské 

Dýňové špagety s praženým černým sezamem sypané sýrem (1, 7, 11)

menu 3: bezlepkové

Zeleninové špízky, polentová pěna, salát 

speciální menu:

Zapečená tortilla s kuřecím salátem a jarní cibulkou (1, 7)